author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Kai nereikia skubėti į pamokas…

Nors kalendorine žiema mes jau džiaugiamės beveik mėnesį, tačiau sniego, šaltuko sulaukėme tik po šv. Kalėdų. Tikriausiai taip jau ir sutapo, kad pasirodžius pirmajam sniegui pačios aktyviausios mokyklinio laikraščio „Klevas“ jaunosios žurnalistės tarpušventyje, gruodžio 28 dieną,  išvyko į  Royal SPA Residence.

Enrika Danylaitė, Martyna Marčiukaitytė (5 kl.), Rasa Radžiūnaitė, Augustina Siaurukaitė (6 kl.) ir Laura Charbakaitė (9 kl.) lydimos mokytojos Ritos Šalčiūtės pirmąją žiemos atostogų dieną nutarė praleisti šiuolaikiniame SPA centre su baseinu, sūkurinių vonių ir pirčių komplekse. Nemokamą apsilankymą Royal SPA Residence jaunosioms žurnalistėms padovanojo  Prienų ir Birštono laikraščio, naujienų portalo „Krašto vitrina“ redaktorius Vaclovas Sinkevičius.

Nors oras tą dieną mūsų nelepino, tačiau puikiai praleistas laikas ilgai išliks atminty. Nuoširdžiai dėkojame „Krašto vitrinos“ redaktoriui V. Sinkevičiui bei mokyklos direktoriui Stasiui Valančiui, kuris visada pasirūpina jaunųjų mokyklos žurnalistų nuvykimu ir į konferencijas, ir į pramogas! {akgallery}

         

Jaunieji mokyklos žurnalistai