author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Pasklido Kalėdų šviesa

Ketvirtos klasės  mokiniai, drauge su savo mokytojais Gražina Antanavičiene, Daiva Alaveckiene, Neringa Bindokaite, Roma Raškevičiene, Sauliumi Kondrotu, logopede Jolita Adamoniene  visą gruodį tiesė kelią  Kalėdoms.

Kaip kasmet, klasėje spindėjo Manto mamos Rasos Charbakienės rankomis nupintas Advento vainikas. Keturias savaites degdami  žvakelę po žvakelės, kurdami  sveikinimo atvirukus artimiesiems, vienišiems seneliams, puošdami  mokyklos langus ir žaliaskarę eglutę  pajutome, kaip kiekvienas mokyklos kampelis prakvipo Kalėdomis.

Šventinę nuotaiką sukūrė organizuota netradicinio ugdymo diena pradinių klasių ir priešmokyklinio ugdymo grupės auklėtiniams Alytaus miesto teatre. Mokyklos direktoriaus Stasio Valančiaus, “Caritas” pirmininkės Birutės Mitrulevičienės,  tėvelių, mokytojų  rūpesčiu vaikučiai buvo apdovanoti spektakliu “Pačių pačiausia dovana” bei susitikimu su Kalėdų seneliu.

Išradingi Pauliaus Ješkevičiaus, Airidos Ališauskaitės, Dominyko Akamausko tėveliai ketvirtoje klasėje įrengė prakartėlę. O mokiniai, suburti klasės auklėtojos Gražinos Antanavičienės,  pakvietė į šventę „Kalėdinė žvaigždelė visiems padangėj švies“ parapijos kleboną Remigijų  Veprauską, mokyklos direktorių Stasį Valančių, tėvelius, senelius, mokytojus. Su angelėlių ir piemenėlių  giesmėmis, posmais ir šokiais vaikai klasės bendruomenėje paskleidė  Kalėdinę šviesą. {akgallery}

Dėkoju visiems, pasidalinusiems geru žodžiu, šviesia mintimi, gražiu poelgiu, pagarba vienas kitam, laukiant Kalėdų.

Gražina Antanavičienė, 4 klasės auklėtoja