author footer link can be edited or disabled only in full version

2014–2015 m.m.

Bendradarbiavimo sutartis virsta realiais veiksmais

Vasario 9 dieną mūsų mokyklos sporto salėje vyko draugiškos krepšinio rungtynės.  Susitiko Balbieriškio ir Naujosios Ūtos pagrindinių mokyklų komandos. Šiomis draugiškomis rungtynėmis pradėjome vykdyti bendradarbiavimo sutartį, 2015 metų vasario 4 dieną pasirašytą  tarp mūsų ir Naujosios Ūtos pagrindinių mokyklų. {akgallery}

Sutartyje numatyta bendradarbiauti šiose srityse:

- organizuojant abiejų mokyklų mokinių ir mokytojų bendruomenių bendrus susitikimus, vystyti kultūrinį bendradarbiavimą;

-  rengti bendrus meninių kolektyvų pasirodymus;

-  organizuoti sportines varžybas, įvairius konkursus;

-  dalintis gerąja darbo patirtimi, pedagoginėmis naujienomis;

-  organizuoti socializacijos ir prevencijos stovyklas.

Mokyklos admistracija tikisi, kad ši bendradarbiavimo sutartis bus sėkmingo bendradarbiavimo ir aktyvios partnerysrės pradžia, duosianti gerų rezultatų.

Organizuodami šį sportinį susitikimą, džiaugėmės mūsų mokyklos mokinių aktyvumu. Norinčių krepšinio rungtynėse žaisti su svečiais buvo daug, todėl, sudarant komandas, organizatoriams  teko pasukti galvas, kad  visi  norintys galėtų tarpusavyje pasivaržyti. Buvo sužaista po dvejas 3x3 rungtynes  mergaičių ir berniukų grupėse.  Abejose mergaičių rungtynėse stipresnės buvo  mūsiškės, berniukai vienas laimėjo, kitose nusileido svečiams. Po pertraukos berniukų komandos savo jėgas išbandė žaisdami 5x5 - stipresni buvo balbieriškiečiai.  Mergaitės varžėsi žaisdamos 4x4 - kova buvo apylygė,  nugalėjo draugiškumas.

Naujosios Ūtos pagrindinės mokyklos  mokinius į rungtynes atlydėjo kūno kultūros mokytojas Mindaugas Rukas. Mūsų mokyklos mergaičių ir  berniukų komandas  parengė kūno kultūros mokytojai Vitas Rymantas Sidaravičius ir Danguolė Damijonaitytė.

Dėkojame svečiams už galimybę pažaisti kartu. Tikimės, kad tokios rungtynės taps tradicija, ir mokiniai, draugiškai varžydamiesi, bus  ne tik sportiškesni, bet ir draugiškesni, geriau pažins vieni kitus.

Kūno kultūros mokytoja Danguolė Damijonaitytė