author footer link can be edited or disabled only in full version

Netradicinio ugdymo savaitė

    Paskutinę mokslo metų savaitę priešmokyklinio ugdymo grupės ir 1–4 klasių mokiniai vykdė netradicines veiklas.

   Pirmadienį, 3 klasės mokiniai su mokytoja Danguole, organizavo gamtosaugines tiriamąsias veiklas miestelio parke. Jų metu klasių komandos pasigamino emblemas. Trečiokai, pasiskirstę į keturias gamtos stoteles, kvietė klasių komandas atsakyti į klausimus ir atlikti kūrybiškas užduotis.

    Antradienis prasidėjo su antrokų ir mokytojos Daivos vedama rytine mankšta. Toliau sportines varžybas organizavo tikybos mokytoja Jurgita ir anglų kalbos mokytoja Rita. Visi patyrė judėjimo džiaugsmą.

   Trečiadienį, mokytoja Ramutė pakvietė visus pakeliauti po Balbieriškio seniūnijos piliakalnius. Užlipę ant Kieliškio piliakalnio, žingsniais matavome jo plotį, grožėjomės Peršėkės vingiu, kloniais ir kalneliais. Vėliau vykome prie Nemuno, kur stūkso Norkūnų piliakalnis. Kvėpuodami grynu oru, išbandėme savo jėgas kopdami į piliakalnį ir leisdamiesi siauru takeliu links Nemuno. Užklupęs netikėtas lietus, visus sugrąžino į mokyklą. Aktų salėje mokiniai savo patirtus įspūdžius perteikė ant popieriaus lapo.

    Ketvirtadienį, klasių auklėtojos vykdė veiklas savo klasėse. PUG vaikai lankėsi mokyklos bibliotekoje ir atliko bibliotekininkės Editos parengtas įdomias užduotis. Pirmokai skaičiavo atliktus gerus darbus ir žaidė žaidimus.  Antrokai tvarkė savo daiktus ir žaidė įvairius žaidimus. Trečiokai tvarkė savo klasę, žaidė stalo žaidimus. Ketvirtokai rašė rašinius ir piešė piešinius apie praleistus ketverius metus.

    Penktadienį susirinkome į mokslo metų užbaigimo šventę. Ją pradėjome mokyklos himnu, ketvirtokų šiltais žodžiais apie pradinę mokyklą ir palinkėjimais būsimiems pirmokams ir būsimiems ketvirtokams. Pasidžiaugėme mokinių mokymosi pasiekimais ir laimėjimais. Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė ir Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorės pavaduotojas Algis Marcinkevičius padėkojo puikiai besimokantiems mokiniams ir jų tėvams. Mokykloje besimokančius ukrainiečių mokinius, lietuvių kalbos mokė ir mokytoja Reda. Ji, įteikdama dovanėles, nuoširdžiai palinkėjo ir toliau mokytis lietuvių kalbos.

    Mokytojai mokiniams palinkėjo saugios vasaros ir gerų įspūdžių.

    Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 Mokytojos Ramutė, Gražina, Daiva ir Danguolė