author footer link can be edited or disabled only in full version

Posėdžiavo Gamtosauginis komitetas

    Mūsų mokyklos bendruomenė aktyviai įsitraukia į Gamtosauginių mokyklų programą. Dalyvavimas Gamtosauginių mokyklų programoje orientuoja mokyklas į praktinę gamtosauginę veiklą, skatina mokyklų bendruomenių aktyvumą, ugdo mokinių kūrybiškumą. Mokykloje visi:  ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių auklėtiniai, 1-10 klasių mokiniai, mokytojai, administracijos, tėvų atstovai bei socialiniai partneriai susiburia į gamtosaugines veiklas.

    Sausio 25 dieną mokyklos Gamtosauginis komitetas susirinko aptarti savo darbų per 2021  metus ir teikti siūlymus 2022 metų veiklos planui.

    Gamtosauginio mokyklos komiteto pirmininkė Lina Guobienė pristatė 2021 metų gamtosauginę ataskaitą. Kalbėjo, kaip mokyklos bendruomenei rūpi turėti švarią, saugią ir gražią mokyklą. Veikla vykdoma pasirinktose srityse: mokyklos aplinka, gamta ir bioįvairovė, energija, sveika gyvensena. Pasakojo apie dalyvavimą akcijose, projektuose, olimpiadose, netradicinėse pamokose.

    Gamtosauginio komiteto nariai pasiskirstę į tris darbo grupes, pateikė siūlymus gamtosauginės veiklos planui 2022 metams. Sulaukėme daug minčių ir pasiūlymų mokyklos aplinkos puoselėjimui. Visi sumanymai jau aptarti,- belieka juos įgyvendinti mažais žingsneliais.

 Biologijos mokytoja Lina Guobienė