author footer link can be edited or disabled only in full version

PUG rudeniniai smagumai

    Priešmokyklinio ugdymo grupės vaikučiai su mokytoja Gražina kasdien integruotai ugdosi komunikavimo, pažinimo, socialinę, meninę ir sveikatos kompetencijas. Ugdomosios veiklos organizuojamos grupėje, lauke. Vaikai jau moka atpažinti raideles Ii, Tt, išgirsti šiuos garsiukus tariamuose varduose, žodžiuose. Labai mėgstame „Ryto rato“ žaidimą -„Sveiki visi, kurie turi „i“, „t“. Žinoma, - ir su skaičiais draugaujame. Smagu teturint 3 guašo spalvas: geltoną, raudoną ir mėlyną pasijusti rudenines spalvas kuriančiais tyrinėjančiais ir eksperimentuojančiais „nykštukais“ kardeliams, astroms. Už kiekvieną atsakingai atliktą darbelį, užduotėlę, susitvarkytą savo darbo vietą, ištartą mandagumo žodelį  vaikai paskatinami šypsenėlėmis, kurių visi labai labai laukia besistengdami.

   Šį penktadienį vaikučiai džiaugėsi rudens skanėstais-obuoliais. Šventėme „Obuolio dieną“. Iš mokytojos Gražinos sodo „atriedėjo“ apskriti kamuoliukai, raudonais šoneliukais. Iš Margaritos namų- tešla sausainėliams kepti. Visi nuskubėjome į technologijų kabinetą, kur mus pasitiko mokytoja Loreta ir padėjo išsikepti šventines vaišes. Labai įdomu stebėti kaip kepa ir užuosti aromatą!

   Gera su puikia nuotaika padirbėjus ragauti sausainiukus su arbata, kurią kas rytą išverda labai visų vaikučių ir jų tėvelių laukianti mokytoja.  

                                     Mokytoja Gražina Antanavičienė