author footer link can be edited or disabled only in full version

Paskutinio skambučio rytmetys

    Birželio 17 d., paskutinę mokslo metų dieną, mokykloje vyko jau tradicine tapusi, tačiau šiemet pakoreguota pandemijos) Paskutinio skambučio šventė. Ši diena mokykloje – galimybė stabtelti ir apžvelgti nuveiktus darbus, pasidžiaugti vieni kitais, padovanoti šypseną ir gražų žodį, svarbų kiekvienam. Ir tai nieko nekainuoja, tačiau yra branginama.

    Mokyklos bendruomenėje, nors ir negausiai susirinkusioje, dėkojome mokiniams už gerus ir labai gerus pasiekimus, įsitraukimą į įvairias veiklas mokykloje, mokyklos vardo garsinimą rajone ir respublikoje, už  sportinius laimėjimus ir kitus gerus darbus.

    Šventinio rytmečio metu buvo išdalintos kelios dešimtys padėkos raštų mokiniams. Ir nesvarbu, kad šiemet ne visi pateko tarp apdovanotojų, tačiau visi mūsų mokyklos mokiniai yra šaunūs ir kūrybingi. Visais jais mes didžiuojamės. Šventės dėmesio centre buvo aštuntokai, baigę I pagrindinio ugdymo pakopą ir dešimtokai, kurie atsisveikino su mūsų mokykla. Laimingo plaukiojimo išskleistomis burėmis jiems linkėjo devintos klasės atstovai. Mokyklos direktorius įteikė Pagrindinio išsilavinimo pažymėjimus ir linkėjo skristi ir kilti lengvais aitvarais. Klasės auklėtoja, padėkojusi už kartu praleistus šešerius metus, auklėtiniams įteikė po atminimo dovanėlę ir visiems palinkėjo:

Tegul keliai nebūna klampūs,
Nauji draugai – tiktai tikri,
Prisiminimai lieka brangūs,
Toje trumputėj praeity.

   Palinkėję malonių potyrių, šviesios ir nuotaikingos vasaros, atsisveikinome iki rugsėjo, naujų mokslo metų pradžios.

   Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

10 klasės auklėtoja mokytoja Reda