author footer link can be edited or disabled only in full version

Mylėkime ir būkime mylimi

   Vasario 14 dieną mokyklos mokiniai šventė Valentino dieną. Nuo pat ryto dovanojo vienas kitam meilės ir draugiškumo simbolį-širdelę, šurmuliavo pasipuošę klasikinių spalvų raudonos-juodos - baltos drabužiais.

   5-10 klasių mokiniai rinkosi į šventę įspūdingai dekoruotoje salėje. Čia visus pasitiko vedantieji - aštuntos klasės mokiniai Laura ir Mantas, pasakodami Valentino dienos atsiradimo istoriją. Kad meilė yra gyvenimo varomoji jėga, žinome visi, tačiau faktai apie bučinių poveikį sveikatai tikrai nustebino: bučiniai naudingi dantims, veiksmingi deginant kalorijas, gali prailginti gyvenimą.

   Renginyje aktyviai dalyvavo visi. Mokyklos direktoriui ir pavaduotojai reikėjo atsakyti į vedančiųjų klausimus apie tai, kuo reikšminga Valentino diena, kokia nuotaika švenčia. Klasių auklėtojai taip pat dalijosi savo nuomone apie dieną, skirtą meilės sąvokai suprasti.

   Kiekviena klasė turėjo iš anksto paruošti užduotus namų darbus-šokį su staigmena - šventės organizatorių parinkta muzika. 7 klasės mokiniai paruošė ir edukaciją apie žiedo formos reikšmę. Netrūko įvairių žaidimų - Tai širdelių medžioklė, ketureilio pristatymas, savo poros ieškojimas. Užduotis atliekantys mokiniai buvo linksmi, besišypsantys, nes už šmaikštumą buvo apdovanoti saldžiais prizais.  

    Na, o pasijusti mylimu, ištiesti draugui ranką, išreikšti dėmesį gestu ar žodžiu kvietė bendras visą mokyklą vienijantis šokio ratelis. Juk mylėti - tai girdėti kitą, mylėti-tai pasitikėti. Tad jauskimės mylimi ir mylintys ne tik Valentino dieną.

   Dėkojame visiems su meile rengusiems šventę.

                                                                  8 klasės mokinė Vaida ir

                                                                  pavaduotoja ugdymui Gražina