author footer link can be edited or disabled only in full version

Kalėdinių dekoracijų konkursas ,,Sužibėk“

     Mokyklos pradinių klasių mokiniai dalyvavo kalėdinių dekoracijų konkurso ,,Sužibėk“ baigiamajame renginyje, kurį organizavo ARATC Tiko Tiks centre. Pradinukai dalyvavo konkurso dekoracijomis papuoštos eglutės simboliniame įžiebime. Gilų įspūdį paliko susitikimas su Mainiuku, jo draugais Končiu ir Tvarkium, kalėdinė fotosesija, loterija.  Loterijoje antrokė Milena laimėjo kalendorių, o trečiokui Arijui ir pirmokui Mindaugui nusišypsojo laimė laimėti bilietus į Alytaus dramos teatro spektaklį. Loterijos prizus ir dovanėles įteikė pats Kalėdų Senelis. Mokiniai susipažino su Tiko Tiks centru, džiaugėsi ir stebėjosi savo ir kitų mokyklų mokinių pagamintomis kalėdinėmis dekoracijomis iš antrinių atliekų.

     Visi gerai žinome, kad reikia saugoti gamtą, rūšiuoti atliekas ir jas perdirbti. Kartais, nereikalingas smulkmenas galime paversti dailiomis eglutės papuošimo detalėmis.

     Norint sukurti ką nors gražaus nebūtina turėti ypatingų priemonių.  Prikelti daiktus antram gyvenimui labai smagu. O jei dirbinys  praktiškas ir gražus, tai dvigubas džiaugsmas.

Mokytoja Ramutė