author footer link can be edited or disabled only in full version

Patirties sėmėmis keliaudami

    Prieššventinę savaitę Prienų rajono ugdymo įstaigų vadovai drauge su Švietimo skyriaus ir Švietimo pagalbos tarnybos specialistais  pasisemti vadybinės ir metodinės patirties vyko  į Tauragės rajono mokyklas.

    Dalykinėje išvykoje dalyvavo ir mūsų mokyklos vadovai.

    Visą mūsų delegaciją Tauragės pagalbos mokytojui ir mokiniui centre pasveikino Tauragės r. savivaldybės meras Sigitas Mičiulis bei Tauragės r. savivaldybės Švietimo skyriaus vedėjas Egidijus Šteimantas. Pagalbos mokytojui ir mokiniui centro metodininkė Vilma Vaičekauskienė pristatė išbandomą rajono pedagogų metodinės veiklos modelį. Diskutavome  apie poreikį keisti metodinės veiklos pobūdį.

    Svetingai sutiko ir Tauragės Šaltinio progimnazijos vadovai, mokytojai, kurie padovanojo pažintinę ekskursiją po modernias mokyklos edukacines erdves, supažindino su sėkmingo mokinių užimtumo, socialinio-pilietinio veiklinimo būdais.

    Nustebino turiningos neformaliojo švietimo veiklos mokiniams, vykdomos  Tauragės Moksleivių kūrybos centre, apie kurias papasakojo direktorė Jolanta Kazlauskienė.

    Skaudvilės gimnazijoje  aplankėme kūrybingo ir darbštaus Žemaitijos krašto dailininko Alfonso Čepkausko kūrinių parodą.

    Dienos bei metų veiklą reflektavome šventinėje aplinkoje, pasidalindami išradingumu, padėka, iniciatyvumu.

    Baigiantis metams Švietimo skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas tradiciškai paskelbė ugdymo įstaigų veiklų vertinimo nominacijas.  Mes su direktoriumi į mokyklą taip pat parsivežėme draugiškai  įteiktą 2017 metų sertifikatą “Metų dosnumas”.

    Džiaugiamės įvertinimu, kolegialia galimybe pažinti vieni kitų veiklas iš naujo, o atradimus, tikimės,  pritaikysime  savo mokykloje.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Gražina Antanavičienė