author footer link can be edited or disabled only in full version

2016–2017 m.m.

ŠAUNIAUSIA KLASĖ - MŪSŲ

Gegužės 25 dieną mokykloje vyko Šauniausios klasės rinkimai.

Mokinių tarybos nariai kvietė visus aktyviai dalyvauti rungtyse ir įrodyti, kad kiekvienas savo klasėje esame svarbus ir ypatingas.

Klasės komandos turėjo atlikti ir pristatyti net 6 užduotis. Kiekvieną užduotį vertino komisija: mokytojos Reda, Irena bei mokytojas Žydrūnas. Kiekvienai užduočiai atlikti buvo skirtas laikas.

1 užduotis: Išvardinkite daugiau nei 3 kriterijus, kodėl tik jūsų klasė šiais mokslo metais turi būti šauniausia. Turime pripažinti, kad visų klasių argumentai buvo įtikinami.

2 užduotis: Suskaičiuokite, ant kelių kamštelių atsisėdote. Visiems kamštelių ant kėdžių buvo padėta po lygiai – 8. O atsakymų išgirdome daug ir įvairių.

3 užduotyje teko pamankštinti galvą, nes reikėjo sugalvoti kuo daugiau žodžių, kuriuose nuskambėtų žodis – oras. Galime džiaugtis – mūsų žodynas tikrai turtingas.

4 užduotis - Reklaminis šou. Reikėjo gautą daiktą taip išreklamuoti, kad visi svajotų jį įsigyti. Klasės stengėsi kaip įmanydamos, visos reklamos buvo labai linksmos ir išradingos.

5 užduotis reikalavo apibūdinti kortelėje matomą daiktą taip, kad kitas, sėdintis priešais, suprastų, kas tai yra.

6 užduotyje teko vaidinti. Reikėjo improvizuoti gautą eilėraštį. Buvo įdomu.

Komisija kruopščiai vertino klasių pasirodymus. Vertinimo kriterijuose įskaičiuota klasės lankomumas bei mokymosi pasiekimai. Rezultatai bus paskelbti gegužės 30 dieną.

Mokinių taryba visiems mokiniams palinkėjo gyvenime kaupti kuo daugiau išminties, mokytis, mokėti tolerantiškai bendrauti ir tapti stipriomis asmenybėmis. Tokia gražia gaida ir baigėme netradicinę pamoką. Visos klasės nekantriai laukia rezultatų.

 

Mokinių tarybos pirmininkė Silvija Paužaitė