author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Rytmetis „Rudenėli, labas!”

Margaspalviu rudeninių lapų kilimu spalio 30-osios rytą į Ikimokyklinio ugdymo skyrių atkeliavo “Rudenėlis”.  Jis nustebo išvydęs išradingai ikimokyklinio ugdymo grupės vaikučių  tėvelių sukomponuotą  rudenėlio gėrybių  parodėlę, pasipuošusius  įmantriausiomis karūnomis ir emblemomis “Sveika mokykla” grupės vaikus, auklėtojas, sukurtą šventinę grupės aplinką.

“Rudenėlis” su vaikais  ir auklėtojomis minė  mįsles, šoko ratelius, dainavo, imitavo, deklamavo ir gyrė visus vaikučius už gražų bendradarbiavimą, spalvingiausio metų laiko pažinimo ugdymą(si), integruojant sveikatos saugojimo, meninę, komunikavimo, socialinę, kūrybiškumo, mokėjimo mokytis kompetencijas. Vaikučiams “Rudenėlis” padovanojo animacinį filmuką, kurį jie su didžiuliu susidomėjimu stebėjo, aptarė su auklėtojomis ugdomąją vertę.

Rytmetyje dalyvavusi direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė pasidžiaugė nuoširdžiu meninio ugdymo pedagogo Sauliaus Kondroto, auklėtojų Leonoros Damijonaitienės, Birutės Černevičienės grupės vaikučių ugdymu, bendradarbiaujant su tėveliais.

Pavaduotoja  vaikams įteikė knygelę “Čiulbantis medis” apie paukštį, “ąžuolų sėjėją”, tikėdamasi, kad auklėtojoms ją paskaičius vaikai tikrai paukštį  pažins ne tik knygoje, o ir savo gyvenamojoje aplinkoje skraidantį po rudenėlio nuspalvintus medžius.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Gražina Antanavičienė

Ikimokyklinio ugdymo skyriaus kuratorė