author footer link can be edited or disabled only in full version

2012–2013 m.m.

Šviesią popietę - šviesus pokalbis

Kovo 7 dieną mūsų mokykloje vyko visuotinis mokinių tėvų susirinkimas. Dalyvavo 52 mokinių tėvai.

Prieš susirinkimą tėvus konsultavo Prienų PPT psichologė Euridija Padelskienė.

Direktoriaus pavaduotojos ugdymui Gražina Antanavičienė ir Irena Liutkevičienė aptarė I – ojo pusmečio mokinių pažangą. Pagrindinė pokalbio tema – pagalba mokiniams. Tėvai buvo supažindinti, kokia yra formuojamojo vertinimo ugdymo procese esmė, kokią reikšmę šis vertinimas turi mokinio daromai pažangai, kur teikiama informacija apie šį vertinimą, kokią įtaką formuojamasis vertinimas turėjo mokinių I-ojo pusmečio pasiekimams.

 

 Mokyklos direktorius Stasys Valančius žaismingai padėjo pavaduotojoms organizuoti  darbą grupėse. Šio darbo rezultatai labai rimti: tėvai išsakė, kokios pagalbos savo vaikams šalia tos, teikiamos ugdymo proceso metu, dar pageidautų. Padirbėję tėvai suprato, kokį šiuolaikinį darbo metodą pamokose – darbą grupėse – taiko mokytojai, ugdydami jų vaikus.

 Direktorius labai dalykiškai, konkrečiai aptarė pačius aktualiausius organizacinius mokyklos klausimus, diskutavo su tėvais apie svarbiausias mokyklos gyvenimo problemas.

 Rytoj Kovo 8-oji. Direktoriaus šilti žodžiai ir pavasarinės gėlės ekrane nuteikė šviesiai.

 Šypsodamiesi tėvai išsiskirstė į klases pasikalbėti su savo vaikų auklėtojomis ir dalykų mokytojais. Šviesią popietę – šviesus pokalbis. {akgallery}

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Irena