author footer link can be edited or disabled only in full version

2011–2012 m.m.

Mokyklos bendradarbiauja

 

Jau septyneri metai, mūsų mokykla ir Trakų rajono Senųjų Trakų Kęstučio pagrindinė mokykla pasirašę bendradarbiavimo sutartį. Tai mokyklos partnerės, kurios nuolat dalijasi gerąja patirtimi, vykdo įvairius projektus, dalyvauja mokyklų šventėse.

Valstybinės šventės proga Trakuose vyko respublikinė olimpiada ,,Lietuva mano – protėvių kraštas“, į kurią buvo pakviesti ir mūsų mokyklos 3 – 4 klasių mokinių komanda. Olimpiados tikslas buvo pažvelgti į svarbiausias mūsų tautai istorines datas, suvokti istorinius įvykius, įvertinti protėvių kovas ir aukojimąsi. Šiame renginyje mokiniai turėjo galimybę varžytis, plėsti akiratį, bendrauti, įgyti naujų patirčių.

 Trečios klasės mokiniai Rytė ir Lukas, ketvirtos klasės – Kamilė ir Mantvydas išbandė savo sukauptas žinias. Šaunuoliai mūsų mokiniai, nes buvo apdovanoti padėkos raštais ir atminimo dovanomis. Dėkojame Senųjų Trakų Kęstučio pagrindinei mokyklai už malonų priėmimą. Tikimės ir ateityje puoselėti abiejų mokyklų  konstruktyvų bendradarbiavimą.  {akgallery}                                                                                       

Balbieriškio pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytoja Aldona Krilavičienė