author footer link can be edited or disabled only in full version

2011–2012 m.m.

Prisistatėme rajoniniame renginyje ,,Idėjų Akropolis“

Atsiliepdami į Prienų rajono savivaldybės administracijos Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus, Prienų švietimo centro, Prienų mokinių klubo kvietimą – sausio 12 dieną dalyvavome rajoniniame renginyje ,,Idėjų Akropolis‘‘. Jo metu Prienų rajono savivaldybės mokyklų mokiniai pristatė savo mokyklų gerają patirtį, įdomiausias veiklas, pasiektus laimėjimus.

Mūsų mokyklos mokiniai pristatė badmintono klubo ,,Svajonė‘‘, kurį įkūrė mokytojas metodininkas Vitas- Rymantas Sidaravičius veiklą, pasiektų pergalių ne tik mokykloje, o ir rajone, respublikoje džiaugsmą. Rytė, Aistė, Mantas, Neringa, Matas, Gerda, Gabrielė, Eitvydas pademonstravo praktinio žaidimo ir šokio akimirkas. Pakomentavome badmintono reikšmę mūsų mokykloje-neapsiribojame vien tik tuo, kad tai viena iš populiarių sporto šakų, bet, įžvelgiame, kad badmintonas tai - ir įvairių klasių mokinių bendravimas, užimtumas, sveika gyvensena, pergalės, sėkmės pojūtis, galimybė saviraiškai, greitesnės reakcijos lavinimas - buriantys į vieną būrį Balbieriškio pagrindinės mokyklos mokinius. Dauguma mokyklos mokinių tarybos narių sportuoja, bendrauja žaisdami badmintoną.

programos renginiui parengimą dėkoju mokytojams Vitui-Rymantui, Neringai ir pristačiusiems mūsų mokyklos idėją mokiniams.

Renginyje mokinių tarybos nariai dirbo grupėse, kūrė mokinių klubo pirmininko veiklos viziją. Tai suteikė galimybę pabendrauti su kitų mokyklų savivaldos atstovais, pasimokyti vieniems iš kitų.{akgallery}

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė