author footer link can be edited or disabled only in full version

2010–2011 m.m.

Dalyvavome ,,Paskutinio skambučio” šventėje Vilniuje

2011 metų gegužės 13 d. Vilniuje Pramogų arenoje Drąsinkime ateitį“ jau penktą kartą organizavo teatralizuotą „Paskutinio skambučio“ šventę. Nemokamu geriausių Lietuvos žvaigždžių koncertu siekiama padėkoti Lietuvos mokiniams ir mokykloms už ilgą, nuoširdų ir efektyvų bendradarbiavimą kuriant ateities visuomenę. Šis nemokamas renginys skirtas tiek mokiniams ir mokytojams, tiek visiems buvusiems, esamiems ir būsimiems Lietuvos abiturientams, jų tėveliams bei draugams.

Šventiniame koncerte klausėmės SEL, 69 Danguje, Sashos Son, Biplan, G&G Sindikato, Donato Montvydo, Empti, Barto, Studentčių, Radži bei kitų atlikėjų.Renginį vedė visiems gerai pažįstama Kristina Kazlauskaitė ir Mantas Stonkus.

„Paskutinis skambutis 2011“ apvainikavo visų mokslo metų projekto „Drąsinkime ateitį“ veiklas, teigiamas iniciatyvas. „Drąsinkime ateitį“– lietuviškų sėkmės istorijų projektas, kurio pagrindinis tikslas – sugrąžinti į mokyklas sėkmingiausius, gyvenime jau pasiekusius pripažinimo žmones, idant jie pasidalintų su mokiniais patirtimi, motyvuotų ir įkvėptų jaunus žmones kryptingai siekti užsibrėžtų tikslų ir rekomenduotų, kaip tai padaryti geriausiai. Per penkerius veiklos metus prie projekto prisijungė virš 800 Lietuvos bendrojo lavinimo mokyklų.Džiaugiamės, kad šiame projekte nuo pat projekto pradžios dalyvauja ir mūsų mokyklos mokiniai.Nors nesame projekto lyderiai, bet kiekviena prasminga veikla ar gerai atliktas darbas skatina tobulėti, moko džiaugtis, nors ir nedideliais, bet gražiais darbais ir atradimais.

 

Mokytoja Reda Valančienė