author footer link can be edited or disabled only in full version

Sveikiname ir džiaugiamės

    Baigdami šiuos  mokslo metus, mes, visi mokyklos bendruomenės nariai, galėtume išvardinti daug nuotolinio mokymosi minusų, bet surastume ir pliusų. Neįprastas mokymasis mūsų mokiniams neatėmė galimybės dalyvauti įvairiuose konkursuose, olimpiadose. Pasidžiaugti turime kuo. Tai įrodė 5 klasės mokinys Rokas Miknevičius. Rokas - aktyvus matematikos konkursų ir olimpiadų dalyvis. Per mokslo metus jis sėkmingai dalyvavo matematikos edukaciniame konkurse Olympis, tarptautinėje olimpiadoje Kings, konkurse Kengūra. Visur  jį lydėjo sėkmė: konkurse Olympis rudens sesijoje laimėjo III laipsnio diplomą, olimpiadoje Kings pateko į finalą ir surinko 92% taškų, konkurse Kengūra - Prienų r. savivaldybėje savo amžiaus grupėje  užėmė pirmąją vietą.

    Sveikiname Roką su šiais pasiekimais ir tikime, kad jis savo pavyzdžiu paskatins ir kitus mokinius neapsiriboti vien pamokine veikla.

    J.V.Gėtė yra pasakęs: „Žmogui nepakanka kaupti žinias, reikia mokėti iš jų gauti palūkanas‘‘. Džiaugiamės, kad Rokui tai puikiai sekasi.

Matematikos mokytoja Danutė Petraškienė