author footer link can be edited or disabled only in full version

2016–2017 m.m.

SU RUDENS SVAJONE – Į ŽINIŲ PASAULĮ

 „Rudens svajonė“ – toks užrašas šiandien pasitiko visus mūsų mokyklos bendruomenės narius ir svečius, atvykusius į Mokslo ir žinių šventę. Rugsėjis atveria vartus į žinių pasaulį. Tai, pasak direktoriaus pavaduotojos ugdymui Danguolės Damijonaitytės, tobulėjimo,  atradimų, kūrybiškumo, naujų idėjų ir įkvėpimo metas. 

Su jauduliu visi sutikome pirmokėlius, kuriuos į salę iškilmingai atvedė dešimtokai. Pirmokams buvo įteikti pirmokų pasai, sąsiuviniai, pieštukai, spalvinimo knygelės, atšvaitai. Pirmaklasiai deklamavo eiles apie gėlėmis pražydusį rugsėjį. Jų mokytoja Gražina Antanavičienė patikino, kad jos pirmokams nebaisu nei raidės, nei skaičiai, ir jie drąsiai keliaus į žinių pasaulį.

Sėkmingų, rezultatyvių, saugių mokslo metų linkėjo mokyklos direktorius Stasys Valančius. Jis džiaugėsi nesumažėjusiu mokinių skaičiumi,  nauja ikimokyklinio ugdymo grupe. Mokyklos vadovas dėkojo rajono savivaldybei, tarybos nariams - už supratingumą, savo mokyklos ūkio dalies žmonėms – už darbą, įrengiant šią grupę. Prasmingų ir saugių naujų mokslo metų linkėjo Balbieriškio seniūnė Sigita Ražanskienė. Jai rugsėjis – tai šypsena, gėlės, atsakymų ieškančios mokinių akys.

 „Prie kiekvieno iš mūsų sustoja rugsėjis...“ – priminė dešimtokai. Vieniems rugsėjis – prisiminimai, kitiems – naujų darbų pradžia. Mokytojų tikslas – rasti kuo tiesesnius kelius į mokinių protus ir širdis, mokinių – eiti tuo keliu, patiriant sėkmės ir atradimo džiaugsmą.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Mokytoja Janina Grigutienė