author footer link can be edited or disabled only in full version

2011–2012 m.m.

Šventėme mokslo metų pabaigą

Pirmokų rankose  nuskambėjęs  mokyklinis skambutis sukvietė į mokslo metų pabaigos šventę V- X klasių mokinius. 14-ai mūsų X-os klasės auklėtinių ši šventė ypatinga. Jiems skambutis paskelbė sėkmingai nueito 10 metų kelio pabaigą šioje  mokykloje. Tai patvirtino įteikti pagrindinio išsilavinimo pažymėjimai.

Į šventę atvyko Prienų rajono savivaldybės administracijos švietimo skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas, kuris visiems mokiniams palinkėjo tolimesnės sėkmės mokykloje. Drauge su Prienų Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inspektore Lina Damukaitiene vedėjas įteikė padėką 8 klasės mokiniui Eitvydui Seiliui už rašinį, laimėjus  III vietą  Kauno apskrityje organizuotame konkurse apie ugniagesius bei kitiems mokiniams-rajoninių konkursų prizininkams.

 

Metus, kupinus įdomių patirčių apžvelgė mokyklos direktorius Stasys Valančius, linkėdamas visiems saugios vasaros.

Direktorius, dalykų mokytojai, klasių auklėtojai, neformaliojo ugdymo būrelių vadovai įteikė padėkos raštus V- X klasių aktyviausiems, besistengiantiems mokiniams, tėvams.

Pirmųjų dešimtokų mokytojų vardu linkėjimus išsakė mokytoja Irena Petraškienė. Skambius posmus deklamavo pirmokai,devintokai.Ašarą braukė ne tik dešimtokų auklėtoja Ona Žvirblienė, bet ir jos auklėtiniai. O kad mūsų ,,mažiesiems abiturientams‘‘ nebūtų taip graudu-juos ir visus šventės dalyvius linksmino mokytojos Vilijos Sližauskienės vadovaujama šokėjų grupė bei mokytojo Sauliaus Kondroto paruošti dainų atlikėjai.

Mokiniai pakilo laipteliu aukščiau, džiaugėsi su mokytojais, tėvais mokslo metų pasiekimais.

Išleidome dešimtokus- linkėdami jiems ir vieni kitiems gražios vasaros.

Dėkoju visiems, padėjusiems parengti mokslo metų pabaigos šventę.

Daugiau nuotraukų fotogalerije

                                      Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina