author footer link can be edited or disabled only in full version

2011–2012 m.m.

Naujametinio karnavalo šurmulys

Pasitikdami Naujuosius  2012 –uosius metus susirinkome į šurmuliuojantį, V - X klasių mokinių išmone bei kūryba nuspalvintą karnavalą ,,Televizijos šou‘‘.

  Vedančiosios, mokinių tarybos atstovės- Neringa bei Kristina visus žiūrovus pasveikino atvykus į ,,televiziją‘‘ bei nuramino,  kad nereikėtų baimintis ateinančių metų  simbolio  Juodojo  vandens drakono. Šis  ženklas rytų šalyse  laikomas ypatingai laimingu.

  Ir pakvietė išmėginti laimę ,,Teleloto‘‘ žaidime – išsitraukti klasių atstovams savosios laidos pasirodymo numerį bei susipažinti su ,,TV laidų‘‘ vertinimo komisija.

   Ko tik neišvydome ,,Televizijos‘‘ ekrane!

   V, VI klasių mokiniai surengė ,,Sveikinimų koncertą‘‘ su  populiariausiais estrados žvaigždžių pasirodymais.Didelių žiūrovų simpatijų sulaukė vedančioji Laura, šokėjas Airidas, dainininkė Gabrielė. Jiems įteikti prizai už puikų savo vaidmens atlikimą.

  VII klasė padovanojo nepakartojamų įspūdžių kupiną ,,Mados reidą‘‘. Visi modeliai vilkėjo juodos bei raudonos spalvos puošnius  rūbus,kuriuos rekomendavo išmėginti Naujųjų metų vakarą.Ir ne tik tai!Kolekciją papildė Drakono metais madingais aksesuarais - rūbų segtukų karoliais,raudonos spalvos kaklaraiščiais bei galvos papuošalais. Iš ovacijų salėje jautėsi, kad po šios ,,TV laidos‘‘ tikrai visi atnaujinsime savo garderobą. Vienbalsiu vertinimo komisijos sprendimu VII klasės mokiniai buvo apdovanoti ryškiaspalvėmis atminimo dovanėlėmis.

   VIII klasė paragino paklausyti ,,Žinių ‘‘, kuriose buvo gausu naujienų, sporto apžvalgos bei orų prognozių. ,,Televizijos‘‘ ekrane pagal kiekvieną komentuojamą  įvykį buvo demonstruojama jį atspindinti iliustracija. Kristina ir Eitvydas buvo išrinkti geriausiai pasislėpusiais ,,po kauke‘‘.

    IX klasė pristatė ,,Hanos Montanos‘‘ istoriją. Žiūrovams ir komisijai patiko pagrindinio vaidmens atlikėjos drąsa.

    X klasė  atskleidė projekto ,,Šok su manimi‘‘ įspūdžius. Žiūrovų simpatijas pelnė ,,komisijos narė‘‘ Erika, kuri buvo apdovanota už artistiškumą ,,Reklamoje‘‘ bei labiausiai susiderinusi šokėjų pora - Kristina ir Mantas.

   Džiaugiamės savo  mokinių kūrybiniais sugebėjimais,saviraiška,kuriuos jie išmėgino karnavale.

   Mokyklos direktorius Stasys Valančius įteikė klasėms už pasirodymus Kalėdų senelio dovanėles bei drauge su pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičiene apdovanojo Padėkos raštais  Kalėdinio langų puošimo konkurso dalyvius  nuo pačių mažiausiųjų ikimokyklinukų iki vyriausiųjų dešimtokų.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė