author footer link can be edited or disabled only in full version

2010–2011 m.m.

Pirmasis BMT ,,tinkliuko“ susitikimas

Kovo 30 dieną mokykloje įvyko pirmasis BMT 1 ,,tinkliuko“ mokyklų seminaras, kuriame dalyvavo Balbieriškio, Pakuonio, Naujosios Ūtos ir Skriaudžių pagrindinių mokyklų komandos. Į bendrą tinklą mokyklas susijungti paskatino bendras požymis-visos mokyklos įsikūrusios Prienų rajono pakraštyje, todėl nejaučia tarpusavio konkurencijos, bet turi kitokių ,,pakraščio“ mokykloms būdingų bendrų problemų.

Seminaro metu mokyklos direktorius Stasys Valančius supažindino mokyklų komandas su BMT projekto tikslais, mokyklos jau nueitu keliu šiame projekte. Mokyklos išsakė savo lūkesčius, įvardino aktualiausias problemas. Drauge, jau kaip viena komanda, išsirinkome visoms mokykloms priimtiniausią problemą, kurią ir bandysime išnarplioti savo ,,tinkliuke“. Problema kol kas neišgryninta ir skamba taip ,,Saugios aplinkos kūrimas mokykloje“

Šiame tinkle visų keturių mokyklų komandos tikisi tarpusavio pagalbos, malonių emocijų, darnaus komandinio darbo sprendžiant aktualią problemą ir gaunant realų, apčiuopiamą rezultatą.

 

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje