author footer link can be edited or disabled only in full version

2010–2011 m.m.

Konkursas „Kengūra“

Kovo 17 dieną tradiciniu tapęs Tarptautinis matematikos konkursas „Kengūra“ vėl sukvietė mokinius pagal amžiaus grupes pasitikrinti savo matematines žinias.{akgallery}

Džiaugiuosi, kad šiame konkurse ištikimi liko mokyklos devintokai - Juniorai: Rytė, Matas, Mantas. Patys aktyviausi kiekvienais metais aštuntokai - Kadetai: Deividas, Tomas, Silvija, Neringa, Roberta, Evelina, Ignas, Julius. Neatsiliko ir mokytojų palydėti į konkursą mūsų pradinukai: Mija, Aurelijus, Paulina, Laura, Mantas. Iš jų išsiskyrė pirmokė Mija: skaičiavo mintinai, lankstė pirštelius, pusgarsiu skaitė užduočių sąlygas, pažadėjo dalyvauti konkurse ir kitąmet.

Dalyvauti šiame konkurse gali visi mokiniai. Tikrai kiekvienas patirs sėkmę, nes užduotys įdomios savo tematika: dėlionės, skaičiavimai, labirintai, matavimai. Yra galimybė spėti: pateikti keturi atsakymų variantai.

Pasibaigus konkursui - šurmulys koridoriuje. Vadinasi kiekvienas dalyvis atrado savas įdomias užduotis. Šis konkursas - tai dar vienas žingsnis eiti pirmyn, galimybė aktyviai mokytis ne tik pamokoje.


Matematikos mokytoja

Danutė Petraškienė