author footer link can be edited or disabled only in full version

Gamtosauginio komiteto susirinkimas

    Sausio 30 dieną susirinkęs mokyklos gamtosauginis komitetas aptarė savo veiklą per 2022 metus. Gamtosauginio komiteto veikloje dalyvauja: ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių auklėtiniai, 1- 10 klasių mokiniai, mokytojai, personalo nariai.

   Gamtosauginės veiklos ataskaitą už 2022 metus pristatė gamtosauginio komiteto pirmininkė Lina Guobienė. Pasakojo apie mokinių dalyvavimą netradicinėse tiriamosiose veiklose mokyklos aplinkoje. Supažindino apie įgyvendintus projektus – „Žaliasis mokyklos kiemas“, „Mes rūšiuojame“, „Prasmingas atviras mokymas: mokyklos ir bendruomenės sąveika (MOST)“. Mokiniai ir mokytojai  dalyvavo akcijose – „Į pagalbą paukšteliams. Inkilų gaminimas“, „Pagalba paukšteliams ir žvėreliams žiemą“, „Saugokime aplinką rūšiuodami atliekas“.  Aplinkosauginėje ir „Žaliosios Odisėjos“ olimpiadose pagilino žinias apie ekologiją.

   Gamtosauginio komiteto nariai, pasiskirstę į tris darbo grupes, pateikė siūlymus gamtosauginės veiklos planui 2023 metams.

   Mokyklos direktorius Stasys Valančius pasidžiaugė visos mokyklos bendruomenės aktyviu įsitraukimu į aplinkosauginę veiklą ir pranešė žinią, kad mūsų mokyklai šiais metais pradedama tiekti draugiška gamtai žalioji elektros energija.

   Saugokime gamtą visi drauge ir ateityje!

                                                                                   Biologijos mokytoja Lina Guobienė