author footer link can be edited or disabled only in full version

Pasklido Kalėdų šviesa

    Prasidėjus Adventui 2 klasės mokiniai pradėjo ruoštis laukiamiausioms šventėms –šv. Kalėdoms.

    O, kad kiekviena laukimo diena būtų gerų darbų kupina, kūrėme kalėdinius darbelius, jais puošėme klasę, eglutę, rengėme parodėlės, mokėmės daineles, šokius, eilėraštukus drauge  su klasės draugais ukrainiečiais.

    Iniciatyvomis dalijosi ir darbščiosios vaikučių mamytės. Alekso mama pamokė gaminti  ir visiems padovanojo po vaškinę žvakelę, Elijos- prikarpė gražuolių snaigių, Igno mama nepabūgusi aukščio visą klasės erdvę prikabino besileidžiančių snaigių, šviečiančių girliandų ir medžių. Nupynė puošnų Advento vainiką.

    Beaugindami savo širdelėse gerumą nepajutome kaip šią savaitę Advento vainikas sužibo keturių žvakelių liepsnelėmis. Visi supratome, kad į Žemę leidžiasi Kalėdų Angelas ir vis ryškiau šviečia Kalėdinė žvaigždelė.

    Tad pakvietėme tėvelius į šventinį koncertą, linkėdami Kalėdų šviesos ir stebuklų vieni kitiems. Šventėje dalyvavęs mokyklos direktorius mūsų klasės bendruomenei linkėjo ramių Kalėdų.

     Dėkoju tėveliams, visiems mokyklos darbuotojams, šeimoms iš Danijos Rygaards mokyklos  už vaikučių širdyse paskleistą Kalėdų šviesą.

                                              2 klasės mokytoja Gražina Antanavičienė