author footer link can be edited or disabled only in full version

„Kalėdų stebuklo belaukiant“. Dalinamės nuoširdžiu gerumu

    Artėjant Šv. Kalėdoms dažno iš mūsų širdys prisipildo gerumo, noro padėti ne tik patiems artimiausiems, bet ir kitiems. Kalėdos – šilumos, vilties ir tikėjimo metas. Tai magiškas stebuklų laikas, kai gerumu – meile, dėmesiu, atjauta bei  rūpesčiu – dalijamasi visur ir su visais.

    Mūsų mokykloje, vėl po dvejų metų pertraukos (nutrūko dėl COVID-19) , atnaujinta kalėdinė dalinimosi akcija „Kalėdų stebuklo belaukiant“. Šios kalėdinės akcijos tikslas buvo įtraukti vaikus į veiklą, kurios metu būtų auginama vaikų empatija, tolerancija, rūpestis, pagarba, dėmesys sergantiems bei senoliams. Etikos pamokų metų daug kalbėjome apie nuoširdumą, gerumą, pagarbą ir kitas  vertybes. 5-10 klasių mokiniai lipdė, piešė, klijavo atvirukus, pakavo simbolines saldžias dovanėles.

    Šiandien penktokai etikos pamokos metu turėjo praktinę galimybę parodyti savo atjautą ir gerumą , apsilankę Balbieriškio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje. Mokiniai kiekvienam ligoniui įteikė po rankų darbo atviruką, linkėjo sveikatos, kad juos prisimintų artimieji, kad pildytųsi jų svajonės. Kuklios dovanėlės ,vaikų nuoširdžios šypsenos, praskaidrino ligonių kasdienybę, suteikė džiaugsmo ir vilties. Gražių ir prasmingų švenčių Jums visiems.

      Etikos mokytoja Reda