Gamtosauginio komiteto susirinkimas

Kategorija: 2022/2023 m.m.
Paskelbta: 2023 Vasario 01, Trečiadienis 18:43
Autorius Super User
Peržiūros: 104

    Sausio 30 dieną susirinkęs mokyklos gamtosauginis komitetas aptarė savo veiklą per 2022 metus. Gamtosauginio komiteto veikloje dalyvauja: ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių auklėtiniai, 1- 10 klasių mokiniai, mokytojai, personalo nariai.

   Gamtosauginės veiklos ataskaitą už 2022 metus pristatė gamtosauginio komiteto pirmininkė Lina Guobienė. Pasakojo apie mokinių dalyvavimą netradicinėse tiriamosiose veiklose mokyklos aplinkoje. Supažindino apie įgyvendintus projektus – „Žaliasis mokyklos kiemas“, „Mes rūšiuojame“, „Prasmingas atviras mokymas: mokyklos ir bendruomenės sąveika (MOST)“. Mokiniai ir mokytojai  dalyvavo akcijose – „Į pagalbą paukšteliams. Inkilų gaminimas“, „Pagalba paukšteliams ir žvėreliams žiemą“, „Saugokime aplinką rūšiuodami atliekas“.  Aplinkosauginėje ir „Žaliosios Odisėjos“ olimpiadose pagilino žinias apie ekologiją.

   Gamtosauginio komiteto nariai, pasiskirstę į tris darbo grupes, pateikė siūlymus gamtosauginės veiklos planui 2023 metams.

   Mokyklos direktorius Stasys Valančius pasidžiaugė visos mokyklos bendruomenės aktyviu įsitraukimu į aplinkosauginę veiklą ir pranešė žinią, kad mūsų mokyklai šiais metais pradedama tiekti draugiška gamtai žalioji elektros energija.

   Saugokime gamtą visi drauge ir ateityje!

                                                                                   Biologijos mokytoja Lina Guobienė