author footer link can be edited or disabled only in full version

Visos gėlės Tau, Mama!

     Kartu su pavasariu, žibučių žiedais ir sodų žydėjimu, į mūsų namus ateina pati gražiausia ir šilčiausia šventė – Motinos diena. Mama...Toks, rodos, įprastas, visiems kasdienis žodis... Bet kai kiekvienas kalbame apie savo mamą, tas žodis tampa kitokiu – gražiausiu, skambiausiu, mieliausiu. Ir niekada nebus per daug kalbėti apie mamą. Ji visuomet pati geriausia, gražiausia, suprantanti labiau už kitus, žinanti daugiau, mokanti geriau... Nėra ir nebus artimesnio žmogaus, švelnesnių rankų, šiltesnio žvilgsnio už mamos. 

     Gegužės 4 dieną mokykloje vyko šventinis koncertas „Visos gėlės, tau, Mama!”, skirtas Motinos dienai, kurį organizavo Balbieriškio pagrindinės mokyklos ir Balbieriškio kultūros ir laisvalaikio centro bendruomenės.                      

     Renginys prasidėjo mokyklos direktoriaus Stasio Valančiaus sveikinimu. Po to nuskambėjo daina „Mama, pakylėk ligi dangaus“, kurią  atliko Balbieriškio kultūros ir laisvalaikio centro duetas.

     Sveikinimo žodį tarė mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė. Po sveikinimo žodžių koncertą tęsė mokiniai. Jie dovanojo savo mamytėms linksmiausius šokius, skyrė pačius gražiausius žodžius, dainavo skambiausias dainas. Koncertą vainikavo finalinė daina. Ją atliko bendras Balbieriškio kultūros ir laisvalaikio centro darbuotojų ir mokyklos mokinių choras. Nuskambėjus dainai, visi mokiniai skubėjo pasveikinti savo mamytes ir įteikti joms pačių pagamintas dovanėles.

    Tesibeldžia pavasaris į Jūsų, Mamos, širdis pirmaisiais saulės spinduliais. Te vaikai dovanoja jums šventę – kaip rasotą gėlės žiedą – ne tik šiandien, bet ir kiekvieną dieną.        Nenustokit žydėti, skleiskit šilumą, rūpestį ir gėrį.

  Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Mokytoja Daiva Alaveckienė