Tėvų diena

Kategorija: 2017/2018 m.m.
Paskelbta: 2018 Vasario 22, Ketvirtadienis 17:48
Peržiūros: 468

    Vasario 22 dieną mokykloje buvo organizuota 1-10 klasių mokinių Tėvų diena.

    Tėveliai turėjo galimybę padiskutuoti apie individualią  savo vaikų pažangą ir elgesį  su dalykų mokytojais, aptarti  lūkesčių ir pasiekimų dermę, rūpimus klausimus su klasių auklėtojomis.

    Susirinkus visai bendruomenei mokyklos direktorius Stasys Valančius pasidžiaugė aktyviomis  mokyklos gamtosauginėmis, toleranciją ugdančiomis veiklomis, į kurias aktyviai įsitraukia mokiniai.

     Direktorius supažindino su mokyklos uniformų dėvėjimo tvarka. Dalijosi pastebėjimais apie Z kartos vaikų ugdymosi ypatumus.

    Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė pristatė I-ojo šių mokslo metų pusmečio 1-10 klasių mokinių pažangumo ir lankomumo rezultatus.

    Socialinė pedagogė Asta Marcinkevičienė pakomentavo 2017 metų rudenį atliktos 3-10 klasių mokinių apklausos apie patyčių situaciją mokykloje duomenis pagal OPKUS prevencinę programą, palygino su 2014 metų rodikliais, patvirtino pozityvesnę situaciją.

    Dėkoju  tėvams už bendradarbiavimą, siekiant pagerinti mokinių pasiekimus, padedant  jiems jaustis laimingais mūsų mokykloje.

Gražina Antanavičienė

direktoriaus pavaduotoja ugdymui