author footer link can be edited or disabled only in full version

PRIEŠŠVENTINIS KALEIDOSKOPAS

    Mūsų mokykloje  nuplasnojo, nustraksėjo, nušlamėjo kalėdinis karnavalas, pilnas vaizdų, įspūdžių, gražių reginių. Jei įsivaizduotume save, lyg super būtybę, gyvenančią tūkstantmečius ir stebinčią žmonių gyvenimą iš paukščio skrydžio, mūsų pasaulis atrodytų lyg spalvotas kaleidoskopas. Gal todėl mūsų dešimtokai karnavalui ir pasirinko kaleidoskopo įvaizdį.

    Šventė prasidėjo netikėtai – karaoke dainomis. Dainavo kiekviena klasė. Visos melodijos skambėjo gražiai, matyt, padėjo prieššventinė nuotaika.

    Dešimtokų organizuota loterija pralinksmino mokytojus: visų rankose suspindo kvietimai į HARMONY PARK. Bet kartu su kvietimu visi buvo apdovanoti ir baltais angelais, o angelai, kaip žinome, turi lengvus sparnus. Taigi...

    Nuolatinis vyksmas niekada nesustoja. Karnavalo programoje tai buvo ypatingai jaučiama:

  • muzikinė kaukė, Indija;
  • linksmoji animacija;
  • kelionė aplink pasaulį;
  • mes atėjome iš čia...

    8-9 klasės šoko, vaidino, 7 klasė įtikinėjo, kad be šeimininko neliko džiaugsmo ir tikslo, 6 klasė suko gaublį ir rodė, koks gražus pasaulis, rodė savaip - baigė lietuvišku šokiu. Penktokai šį lietuvišką akcentą įtvirtino - suvaidino kelis vaizdelius, pasakojančius, iš kur mes ir kokie esam. Suvaidino lietuviškai – su pasvarstymais, su patylėjimais. Nėra ko skubėti, Lietuva čia buvo ir bus.

    Geros nuotaikos lydimi išsiskirstėme laukti šv. Kalėdų. Mažiesiems rūpi Kalėdų senelio dovanos, kūpsinčios po eglute, o suaugusieji džiaugiasi kitkuo: šv. Kalėdų pirmąją dieną, kaip teigia gamtininkai ir astronomai, diena jau viena minute pailgėja – grįžta šviesa.

    Tad džiaukimės Dangaus, Žemės ir Žmogaus švente. Visiems laimės ir santarvės su artimaisiais ir pačiu savimi.

   Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Mokytoja Irena Liutkevičienė