author footer link can be edited or disabled only in full version

Sėkmingos ir permainingos kovos Lietuvos badmintono taurės varžybose

    Gruodžio 9 dieną Vilniuje, DELFI arenoje, vyko 13-osios Lietuvos badmintono taurės 2-ojo etapo Cj ir Dj meistriškumo grupių varžybos. Dj grupėje klubą ,,Svajonė” ir mūsų mokyklą atstovavo: Paulius Jaškevičius, Erikas Zaleckas ir Gabija Savickaitė. Pradėjęs kovas Paulius - vaikinų vienete iškovojo dvi pergales ir du kartus turėjo nusileisti stipresniems už save varžovams. Paulius liko 15 ( žaidė 21 dalyvis). Erikas pirmoje kovoje sutiko labai stiprų varžovą iš Tauragės ir pralaimėjo. Toliau paeiliui iškovojo keturias pergales, bet liko 17-tas. Gabija kaip ir Erikas, pralaimėjusi pirmąją kovą, nugalėjo keturias varžoves- liko 17-oje vietoje. Merginų dvejetą Gabija žaidė poroje su prieniete Agne Stravinskaite ir iškovojo 7-ąją vietą. Vaikinų dvejete Erikas su Pauliumi iškovojo 6-ąją vietą.

    Cj grupėje žaidė Ąžuolas Barkauskas ir Lukas Bucevičius. Po permainingų kovų Ąžuolas iškovojo 9-ąją vietą, o Lukas, pralaimėjęs vos vieną kartą- liko 6- tas. Vyrų dvejete mūsiškai iškovojo 5- ąją vietą.

    12 valandų trukusiose Lietuvos taurės varžybose dalyvavo 83 stipriausi Cj ir Dj grupių žaidėjai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Kelmės, Tauragės, Šakių, Raseinių, Prienų.