author footer link can be edited or disabled only in full version

Žaidėme CBC Junior (3) badmintono varžybose

    Lapkričio 25d. Vilniuje Delfi sporto centre vyko CBC Junior (3) respublikinės badmintono varžybos. Dalyvavo 9-nių įvairių respublikos miestų badmintono klubų 87 žaidėjai. 

    Badmintono klubą "Svajonė" atstovavo 6 mūsų mokyklos mokiniai. 13-mečių grupėje žaidė Gabija Savickaitė ir Lukrecija Marčiulaitytė.

    Pirmą kartą dalyvaudamos varžybose, vienetuose Gabija iškovojusi 2 pergales ir patyrusi 2 pralaimėjimus užėmė 10-ąją vietą, Lukrecija 15-tą vietą. Dvejetų varžybose Gabija su Lukrecija iškovojo 2 pergales, bei patyrė 2 pralaimėjimus ir liko 7-oje vietoje.

    15-mečių grupėje žaidė Rasa Radžiūnaitė, Toma Petraškaitė, Ąžuolas Barkauskas ir Ernestas Leonavičius. Ąžuolas su Ernestu vienetų varžybose sutiko labai stiprius priešininkus iš Vilniaus, Tauragės, bei Šakių ir turėjo tenkintis tik 13-ta, bei 14-ta vietomis. Dvejetų varžybose vaikinai iškovojo 7-ąją vietą. Nepalyginamai geriau šiose varžybose sekėsi mūsų merginoms - Rasai bei Tomai. Merginų vienete Rasa tik finale nusileido Urtei Rakšytei ir iškovojo 2-ąją vietą. Toma po įtemptos kovos įveikusi vilnietes S. Cibulskaitę ir L. Loginovą iškovojo 5-ąją vietą. Merginų dvejete Rasa ir Toma finale 2-1 įveikė Tauragės atstoves Gabija Jurkevičiūtę ir Vakarę Trakšelytę ir iškovojo 1-ąją vietą turnyre. 

     Tą pačią dieną Tauragėje vyko ir 54-asis Lietuvos aukščiausios lygos komandinis čempionatas. Jungtinėje Kęstučio Navicko badmintono akademijos komandoje, sudarytoje iš Kauno, Tauragės, Vilniaus ir Balbieriškio badmintonininkų, žaidė ir buvusi mūsų mokyklos mokinė - Gerda Trakymaitė. Šiame čempionate Gerdos komanda iškovojo 3-ąją vietą bei bronzos medalius.

 Badmintono klubo "Svajonė" informacija