author footer link can be edited or disabled only in full version

Mokytojo diena, kvepianti obuoliais

    Kai kiekvieno žmogaus akį džiugina margaspalviai klevai, o nuo vaisių soduose linksta obelų šakos, mokytojai švenčia profesinę šventę.

    Mokykloje, tradiciškai, kaip kasmet, mokinių taryba organizavo Savivaldos dieną. Visus mokytojus šventinį rytą sutikome, įteikdami sunokusį rudeninį obuolį. Juk obuolio viduje-naujas obuolys, kaip ir mokytojo širdyje neužgęstanti  šviesos ir prasmės mokyti  versmė.

    Iš gražiausių  žodžių, dainų,  atskleistų  talentų  sudėjome rudeninę kraitę savo Mokytojams.

    10 klasės mokiniams teko ragauti mokytojo duonos. Džiugu, kad mokytojauti partneriškai  pasisiūlė ir mokinių tėvai. 6-oje klasėje puikiai perteikti savo kūrybą sekėsi Rasai Charbakienei. Pradinėse klasėse Mokytojo dienos proga pamokas vedė Balbieriškio parapijos Caritas pirmininkė Birutė Mitrulevičienė, tėvai: Irmantas Bukota, Jūratė Lukoševičienė, Inesa Marčiukaitytė, Gintarė Astrauskaitė - Marčiukaitienė, Laura Žvirblienė, Marina Kalėdienė,Gintarė Dargužytė. Ačiū visiems, kad išdrįso pabūti Mokytojais.

    Į šventę pasveikinti mokytojų atvyko Balbieriškio seniūnijos seniūnė Sigita Ražanskienė su pavaduotoja Vilma Galinyte, nestokojančios  šventinės padėkos ir pagarbos.

    Dėkoju visiems mokyklos darbuotojams, padėjusiems mokiniams surengti rudeniniais obuoliais pakvipusią  Mokytojo dieną ir išreikšti troškimą, kad ne tik šią dieną, bet ir visą gyvenimą mokytojai jaustųsi mylimi, laukiami, reikalingi savo mokiniams ir artimiesiems.

    Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

Gražina Antanavičienė

direktoriaus pavaduotoja ugdymui