author footer link can be edited or disabled only in full version

2016–2017 m.m.

Respublikinis internetinis anglų kalbos projektas „One country – many stories“

Balbieriškio pagrindinės mokyklos  9 ir 10 klasių mokiniai dalyvavo respublikiniame internetiniame anglų kalbos projekte „One country – many stories“, kuris prasidėjo 2016 m. spalio mėn. ir tęsėsi iki 2017 m. kovo mėnesio. Šio projekto tikslas – ugdyti mokinių domėjimąsi anglų kalba, įkvėpti ir paskatinti aktyviai, kūrybingai bei originaliai reikšti savo mintis užsienio kalba. Projekte dalyvavo apie 50 skirtingų  šalies mokyklų, kiekvienai mokyklai atstovavo viena komanda, sudaryta daugiausiai iš aštuonių mokinių. Vienai istorijai sukurti buvo skirta keturios skirtingos mokyklos, kiekvienai mokyklai buvo skirtas tam tikras laikas, per kurį mokiniai turėjo kurti ir iliustruoti istoriją.

Mūsų mokyklos komandą sudarė keturi 9 klasės  mokiniai ir viena 10 klasės mokinė. Komandos užduotis buvo baigti pradėtą istoriją, iliustruoti ją ir sugalvoti istorijai pavadinimą. Mūsų mokiniams tai buvo tikras iššūkis, kurį jie bendromis pastangomis  įveikė. Mokiniams iš ties buvo puiki galimybė pasitikrinti savo anglų kalbos žinias, kūrybingai iliustruoti savo mintis ir dirbti komandoje.

Sveikiname 9 ir 10 klasės mokinius įveikus dar vieną iššūkį ir kartu pasidžiaukime mūsų mokinių darbu – istorija „Mission to Londonpart I“  internetinėje knygoje.

Anglų kalbos mokytoja Jurgita Barkauskienė