author footer link can be edited or disabled only in full version

2016–2017 m.m.

Dailyraščio konkursas

Vasario 23 d. Prienų ,,Revuonos“ pagrindinėje mokykloje vyko rajoninio dailyraščio konkurso ,,Dailus raštas akį glosto“, skirto 2017-iesiems – Piliakalnių metams, nugalėtojų apdovanojimas. Puikiai pasirodė ir mūsų mokyklos mokiniai. Konkurso laureatais tapo Simona Radžiūnaitė (2 kl.) ir Eglė Lukoševičiūtė (3 kl.). Mergaitės buvo apdovanotos Prienų rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus diplomais ir atminimo dovanėlėmis. Joms konkursui pasiruošti padėjo vyr. specialioji pedagogė-logopedė Jolita Adamonienė.

 Visi kiti konkurso dalyviai: Daina Muškietaitė (1 kl.), Jomantas Marčiukaitis (2 kl.), Amelija Ilnickaja (3 kl.), Austėja Kozlovaitė (4 kl.), Paulius Andriuškevičius (4 kl.), Ovidijus Marcinkevičius (4 kl.), Miglė Šveikauskaitė (8 kl.) ir Rugilė Žilinskaitė (10 kl.) taip pat buvo apdovanoti Padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis. Padėkas gavo ir pradinių klasių mokytojos metodininkės Ramutė Švedienė, Gražina Antanavičienė.

Renginyje mokiniai pasimokė vieni iš kitų dailaus rašto, nes visų konkurso dalyvių  rašto darbai buvo eksponuojami parodėlėje.

Na, o mokykloje I-ajame ture dailyraštį rašę mokiniai paskatinti direktoriaus Padėkos raštu.

 Džiaugiamės visų  mokinių sėkme!

Specialioji pedagogė-logopedė Jolita Adamonienė