author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Sukasi metų ratukas

Gruodžio 21 dieną mokyklos ikimokyklinio ugdymo  skyriuje vyko šventinis renginys ,,Sukasi metų ratukas“. Mūsų mažieji, į sceną atvykę  ‚,muzikiniu traukiniu“, demonstravo savo pasiekimus, gebėjimus. Skambėjo gražiausi kalėdiniai eilėraščiai, dainelės, sukosi muzikiniai rateliai. Daug žiūrovų ovacijų sulaukė vaikų šoktas ritminis šokis ,,Traukinukas“.

Besibaigiant mažųjų paruoštai programėlei, visi pasigedo pagrindinio šventės personažo - Kalėdų Senelio. Kiek džiugių emocijų sukėlė į vaikų garsų kvietimą atsiliepęs ir scenoje pasirodęs linksmas, žilabarzdis, raudonu apdaru pasipuošęs senukas. Be abejo, tai buvo tikras, dovanų maišu nešinas Kalėdų Senelis. Jis domėjosi, kiek per metus vaikai paaugo, ar gerai girdi jų ausytės ir mato akytės. Vėliau į šventinį ratelį  buvo įsukti ir puikiai nusiteikę tėveliai bei darželio svečiai.   

Salėje garsiai ir vienbalsiai nuskambėjo vaikų atsakymas į Senelio pateiktą klausimą, kas yra dideliame, jo atsineštame maiše? Žinoma, dovanos skirtos mūsų mažiesiems ugdytiniams. Nė vienas neliko nuskriaustas.

Būtų linksmybės tęsęsi ilgiau, tačiau Kalėdų Senelio jau laukė kiti vaikai. Atėjo laikas atsisveikinti. {akgallery}

Linkėdamas linksmų švenčių ir sėkmingų Naujųjų metų, Senelis iškeliavo, džiugesiu ir vaikų klegesiu lydimu, savo suplanuotu maršrutu. Netrukus jis atvyks ir pas Jus.

Meninio ugdymo pedagogas Saulius Kondrotas