author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Rudenėlio kraitė

Iškeliavo rudenėlis, palikęs paukšteliams, žvėreliams, žmonėms daug dovanų. Jo kraitelėje – sodo, daržo, miško gėrybės.

Pirmos klasės mokinius bei jų tėvelius į projekto „Rudenėlio kraitė“ pristatymą pakvietė senelė (klasės mokytoja Irena) ir senelis (muzikos mokytojas Saulius). Jie labai norėjo paskanauti mišrainės, pagamintos iš rudens gėrybių, tačiau senelis truputėlį tingėjo padėti senelei. Nusiminė senelė, bet jai į pagalbą atskubėjo ežiukas, pūškuojantis kaip garvežiukas. Jis pasikvietė daržoves, vaisius, grybus. Rudens gėrybės papasakojo apie save, kokios skanios mišrainės galima iš jų pagaminti.

 

Skambėjo dainelės apie rudenėlio dovanas, baravyką, ežiuką. Senelė visus pakvietė į ratelį. Visi projekto pristatymo dalyviai smagiai šoko ir dainavo apie pupytę ir žirniuką, apie tai, kaip visiems smagu suktis ratelyje.

Visi nekantraudami laukė mišrainės. Vaikai papasakojo, kaip gamino mišraines, kokių produktų reikėjo. Visos mišrainės buvo nepakartojamo skonio.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė pasidžiaugė įdomiu projekto pristatymu, kad projekto pristatyme aktyviai dalyvavo ne tik mokiniai, bet ir tėveliai ir seneliai, kad tėveliai domisi, kaip vaikams sekasi mokykloje.

Tėveliai pasidžiaugė savo vaikais, kad turėjo galimybę pabendrauti su mokyklos administracija, mokytojais, vienas su kitu, kad ugdomas bendruomeniškumas.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Mokytoja Irena Petraškienė