author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Paskutinio skambučio šventė

Mokykla – čia daugelį sykių išmatuota kantrybė ir jėgos.

Mokykla – čia teiktas neįkainojamas žinių ir tobulėjimo turtas.

Mokykla – čia patikėta savo verte ir gebėjimais.

Mokykla – čia pamažu subręsta…

Gegužės 31 dieną mūsų mokykloje nuskambėjo Paskutinis skambutis dešimtokams, paskelbdamas nueito kelio pabaigą ir naujojo pradžią, priversdamas susimąstyti apie tai, kas nuveikta, išmokta, pasiekta, primindamas daug mokyklinių akimirkų, patyrimų ir atradimų, patirtų čia, mokykloje, vienus priversdamas nusišypsoti, kitus – ašarą nubraukti.

 

Vedini pirmokų, po Paskutinės pamokos, dešimtokai su savo auklėtoja nužygiavo į šventiškai papuoštą mokyklos aktų salę. Renginio metu girdėjome daug gražių palinkėjimų. Šiltus žodžius tarė mokyklos direktorius Stasys Valančius, direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Damijonaitytė, pirmoji mokytoja Irena Petraškienė, auklėtoja Gražina Adamukaitienė, lietuvių kalbos mokytoja Janina Grigutienė. Dešimtokus pasveikino ir devintokai. Jie įteikė simbolines dovanėles, linkėjo kiekvienam kuo greičiau atrasti savąjį kelią.

Šventės metu mokyklos direktorius garbės raštais ir padėkomis  apdovanojo 5-10 klasių mokinius už labai gerą ir gerą mokymąsi, už mokyklos vardo garsinimą rajone, atstovavimą mokyklai, dalyvavimą ir laimėjimus mokyklos konkursuose, akcijose, iniciatyvas  ir aktyvų darbą mokyklos veiklose. Padėkos raštai buvo įteikti ir labai gerai besimokančių mokinių tėvams.

Dešimtokai žodžiais ir gėlėmis dėkojo auklėtojai, mokytojams už žinias, rūpestį bei pagalbą. Tradiciškai įteikė devintokams simbolinį mokyklos raktą.  Šventės pabaigoje dešimtokai mokytojus pakvietė nusifotografuoti.

Mieli dešimtokai, linkime Jums kuo geriausios kloties!

Dėkojame šventę organizavusiems 9-tos klasės mokiniams ir jų auklėtojai Ritai Šalčiūtei.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Damijonaitytė