author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Pradinukus aplankė „Žalia laimė“

 Gegužės 19 dieną priešmokyklinio ugdymo grupės bei 1- 4 klasių vaikai dalyvavo edukacinėje pamokoje „Žalia laimė“, į kurią pakvietė ES programos „Pienas vaikams“ renginių vedėjas Giedrius su asistente Deimante, nes mokyklos vaikai dalyvauja šiame projekte. Ekologiškus pieno produktus į mokyklą  tiekia  “Žemaitijos pienas“.

Edukacinės pamokos tema- pieno nauda vaikams. Mokiniai turėjo puikią galimybę pasitikrinti žinias apie tai, kas gaminama iš pieno, kokio vitamino jame daugiausia, kokie elementai padeda augti greitiems ir stipriems, protingiems, laimingiems. Taip pat teko pasukti galveles, koks augalas yra karvutės skanėstas.

 8 klausimų žinovai nuo mažiausių iki didžiausių buvo apdovanoti ženkliukais su dobiliuko logotipu „Žalia laimė“, pagrindinis prizas- marškinėliai atiteko 4 klasės mokinei Laurai.{akgallery}

O visus  renginio dalyvius pamokos vedėjai pradžiugino  lipdukais, lankstinukais, plakatu piešiniui „Mylėkime žaliąją gamtą“ bei filmuku.

Pamoka vaikams labai patiko. Tai buvo integruota ugdymo karjerai, gamtosauginė, sveikatą  stiprinančios programos veikla, skatinanti visus rūpintis gamta ir sveikata.

Gražina Antanavičienė