author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Austės sėkmė konkurse „Mano šeimos gydytojas“

Kauno teritorinės ligonių kasos kvietimu ir sveikatos priežiūros specialistės Birutės Vitkauskaitės paraginimu, mūsų mokyklos 1- 4 klasių mokiniai dalyvavo vaikų piešinių konkurse „Mano šeimos gydytojas“. Šiuo konkursu Valstybinės ir teritorinės ligonių kasos prie Sveikatos apsaugos ministerijos prisideda prie kasmetinės socialinės akcijos „Sveika šeima“ organizavimo Tarptautinei šeimos dienai paminėti.

Kauno teritorinė ligonių kasa sulaukė 1087 piešinių iš 75 savivaldybių.

Smagu, kad Kauno teritorinės ligonių kasos  piešinių vertinimo komisija prizininke pripažino ir mūsų mokyklos 4 klasės mokinės  Austės Kukankaitės   piešinį konkurse  „Mano šeimos gydytojas“. Austė ir jos mokytoja Gražina Antanavičienė buvo paskatintos padėkomis.    

Apdovanojimų šventėje dukros sėkme džiaugėsi ir Austės tėveliai.

Susirinkusiuosius pasveikino Kauno teritorinės ligonių kasos direktorius V. Šiaudikis. Jo žodžiuose skambėjo paraginimas  vaikams pakviesti savo tėvelius, senelius dažniau susitikti su šeimos gydytoju. „Svarbiausi žmonės vaikams yra šeimos nariai. Bet labai svarbūs ir mokytojai bei gydytojai, kurie irgi kviečia  rūpintis sveikata ir atveda vaiką į suaugusiojo gyvenimą.“

Į mokyklą Austė ir parvežė Valstybinės ligonių kasos išleistą  Atvirlaiškį šeimai, kurį ji su mokytoja Gražina įteikė visiems 1- 4 klasių, ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių vaikams ir mokytojams.{akgallery}

Tikimės, kad Austės laimėjimas prisidės prie mūsų mokykloje įgyvendinamos tarptautinės sveikatos stiprinimo programos "Laimingas žmogus sveikoje mokykloje" tikslų ir uždavinių, vienijančių mūsų bendruomenę didžiausio žmogaus turto-sveikatos vardan.

Gražina Antanavičienė