author footer link can be edited or disabled only in full version

2015–2016 m.m.

Mokinių sėkmė konkurse ,,Prienų krašto vyturiai“

Prienų ,,Ąžuolo“ progimnazijoje vyko rajoninio mokinių kūrybos konkurso ,,Prienų krašto vyturiai“ baigiamoji šventė. Šventės metu buvo paskelbti ir apdovanoti konkurso laureatai ir prizininkai. Šiam konkursui savo kūrybą pateikė ir mūsų mokyklos mokiniai. Vertinimo komisijai, kurią sudarė Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos specialistė Dalia Bredelienė, Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Renata Pavlavičienė ir Prienų ,,Ąžuolo“ progimnazijos lietuvių kalbos mokytoja Lina Venclovaitė, teko atsakingas darbas – atrinkti mokinius laureatus ir prizininkus, kurių kūryba yra įdomi ir savita.

Mokytoja Lina Venclovaitė šventės dalyvius supažindino su mokinių kūrybos almanacho istorija, Renata Pavlavičienė džiaugėsi suradusi mokinių kūryboje originalių minčių, įdomių kūrinių pavadinimų, netikėtų veikėjų.

Džiugu, kad mūsų mokyklos mokiniai Austė Kukankaitė (4 klasė) ir Ernestas Leonavičius (6 klasė) tapo laureatais, o pirmokai Martynas Krilavičius, Jomantas Marčiukaitis, Majus Ulevičius, antrokės Eglė Lukoševičiūtė ir Ramunė Januškevičiūtė, trečios klasės mokinė Jolita Juodžiukynaitė, ketvirtokai Vaida Stagniūnaitė, Laura Miežinytė, Mantas Charbaka, šeštokė TomaPetraškaitė tapo prizininkais. Padėkomis už dalyvavimą konkurse buvo apdovanoti Dominykas Remeškevičius (2 klasė), Enrika Danylaitė (5 klasė), Silvija Paužaitė (6 klasė), Laura Charbakaitė (9 klasė). Konkursui mokinius ruošė pradinių klasių mokytojos  Gražina Antanavičienė, Aldona Krilavičienė, Ramutė Švedienė. Irena Petraškienė ir lietuvių kalbos mokytoja Rita Šalčiūtė.{akgallery}

Dėkojame visiems mokiniams už dalyvavimą konkurse ir linkime kūrybinės sėkmės.

 

Mokytoja Irena Petraškienė