author footer link can be edited or disabled only in full version

2014–2015 m.m.

Pradinukų paskutiniam skambučiui nuaidėjus

Gegužės 29 dienos rytą šventiškai nusiteikę į mokyklą skubėjo pradinių klasių mokiniai, priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, tėveliai, mokytojai, svečiai. Nuaidėjęs skambutis pranešė apie mokslo metų pabaigą. Mokyklos direktorius Stasys Valančius pasveikino visus su mokslo metų pabaiga, gerais mokslo metų mokinių ugdymo(si) pasiekimais, palinkėjo visiems šiltos vasaros. Balbieriškio parapijos klebonas Remigijus Veprauskas džiaugėsi gražiu būriu pradinukų, kurie tapo aukštesnės klasės mokiniais, linkėjo prasmingai praleisti vasaros atostogas. {akgallery}

Didžiausias dėmesys šventėje buvo skiriamas ketvirtokams. Jie baigė pradinio ugdymo programą ir gavo pradinio išsilavinimo pažymėjimus. Ketvirtos klasės mokiniai deklamavo eilėraščius apie pradinėje mokykloje praleistus metus, įdomias pamokas, iškylas, ekskursijas. Eilėraščių posmus ir dainą vyresniesiems draugams ketvirtokams skyrė trečiokai. Būsimoji auklėtoja Danutė Petraškienė linkėjo gražios vasaros, o prasidėjus naujiems mokslo metams visiems drauge eiti pažinimo ir atradimų keliu. Ketvirtokų tėveliai džiaugėsi savo vaikais, daug išmokusiais, dalyvavusiais įvairiuose projektuose ir konkursuose. Klasės mokytoja Irena Petraškienė dėkojo tėveliams ir vaikams už bendradarbiavimą ir bendruomeniškumą.

Už puikų ir labai gerą mokymąsi mokiniai buvo apdovanoti garbės raštais ir padėkomis. Už pagalbą mokyklai padėkomis buvo apdovanoti ketvirtokų tėveliai, puikiai besimokančių ir aktyviai dalyvaujančių mokyklos gyvenime mokinių tėveliai taip pat buvo apdovanoti padėkomis.

Visų laukia vasaros atostogos. Jas saugiai, įdomiai ir prasmingai praleidę rudenį vėl sugrįšime į mokyklą.

Mokytoja Irena Petraškienė