author footer link can be edited or disabled only in full version

2014–2015 m.m.

Meilė – ne vien tik žodžiai

Šv. Valentino diena kasmet švenčiama jau daugiau kaip 1500 metų. Šią dieną, kaip ir kiekvienais metais,  taip pat nusprendė paminėti ir Balbieriškio pagrindinės mokyklos 5-10 klasių mokiniai. Renginį vedė 8 klasės mokiniai. 10 klasės mokinė Toma Juodinskaitė sudainavo dainą, mokyklos direktorius Stasys Valančius visus pasveikino su šia gražia švente.

Visi mokiniai buvo susodinti prie klasei askirtų staliukų. Renginio metu klasių kolektyvus vertino kompetentinga komisija – Asta Marcinkevičienė, Danguolė Damijonaitytė, Daiva Staniulytė ir Žydrūnas Tautvydas. Šventės metu klausėme ne tik gražių ir prasmingų žodžių apie meilę. Klasių atstovai pristatė savo atliktus namų darbus, visi kūrė meilės-laimės eleksyro receptą, dainavo karaoke. Gana sudėtingai sekėsi atlikti vieną užduotį – mergaitė ir berniukas iš kiekvienos klasės turėjo prisipūsti balioną ir užsidėję bokso pirštines jį susprogdinti.

Atlikus visas kūrybines, praktines užduotis, susumavus rezultatus, komisija nusprendė įteikti visoms klasėms valentadienio nominacijas. Renginio metu laikas tikrai neprailgo, juoko ir šypsenų netrūko, nes kas gi gali būti gražiau už mylintį gyvenimą žmogų!

 

Rita Šalčiūtė, 8 klasės auklėtoja