author footer link can be edited or disabled only in full version

2014–2015 m.m.

Projekto „Lyderių laikas 2” konferencija Prienų ,,Ąžuolo“ progimnazijoje

Spalio 27 d. į „Ąžuolo“ progimnaziją atskubėjome ne tik mes - Balbieriškio pagrindinės mokyklos mokytojai. Čia susitikome ir „Saulutės“ lopšelio-darželio pedagogų komandą, ir projekto „Lyderių laikas 2”  auksinius protus – „Ąžuolo“ progimnazijos pedagogus. Mes, pilni klausimų naujokai, atvykome į konferenciją. Diskusijų tikslas – aptarti rajone sukurtą ir išbandytą lyderystės modelį „Mokytojų kūrybiškumas ir lyderystės plėtra Prienų rajone“.

Projekto „Lyderių laikas 2“ metu visoje savivaldybėje ir kiekvienoje dalyvaujančioje mokykloje buvo suburtos kūrybinės komandos, kiekvienoje projekto mokykloje sukurtos numatytiems tikslams įgyvendinti tokios trys grupės: metodinių naujovių, politinių sprendimų bei asmeninio augimo ir bendradarbiavimo. Jų darbo kryptys yra labai tikslingos, padedančios įgyvendinti ne tik šio projekto veiklas. Mūsų socialinių partnerių, ,,Ąžuolo“ progimnazijos pedagogų, veiklos buvo labai sėkmingos, skatinančios darbo kokybinius pokyčius, todėl buvo numatyta, kad minėtų grupių veikla tęstųsi bei būtų pritaikoma ir anksčiau projekte nedalyvavusiose mokyklose.

Už galimybę pasižvalgyti, ką ir kaip veikia kolegos iš „Ąžuolo“, už dosniai išdalintas projekto metu atrastas sėkmes, už padrąsinimą bei įkvėpimą imtis seniai galvose besisukančių įdėjų įgyvendinimo ir net už būsimus patarimus dėkojame „Ąžuolo“ progimnazijos pedagogams.

Neringa Zujienė

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui