author footer link can be edited or disabled only in full version

2014–2015 m.m.

IR VĖL DEGA KLEVAI...

  Klevų šakos jau liepsnoja mūsų parke, mūsų Klevų gatvėje, žydi iš klevų spalvotų lapų sukomponuotos rožytės ir mūsų mokytojų rankose. Švenčiame Tarptautinę mokytojų dieną. Klasėse šįkart mokytojauja mokiniai. Bet... Viena klasė ypatinga – joje sėdi mokiniais apsimetę mokytojai.

  Mokinių tarybos nariai labai atsakingai pasiruošė šios klasės pamokoms. Kūno kalba - I-osios pamokos tema. Mokytojauja Andrius Deimantavičius. Siekdamas sudominti mokinius ir norėdamas leisti jiems pasitikrinti darbo klasėje įgūdžius, į pagalbą pasitelkia kompiuterį, multimediją ir filmą. Andrius ir sau kai ką svarbaus įsidėmi– nori, kad tavęs klausytų, ištiesk stuburą ir nenuleisk galvos.

  II-oji pamoka – geografija. Mokytojai – Gerda Trakymaitė ir Mantas Kurapka. Geografinis regionas kompaktiškas – mūsų mokyklos erdvė, kurioje pagal užuominas reikia surasti pamestus raktus. Mokytojai labai stengėsi ir užduotį atliko greitai.

  Reikia ir sielai pailsėti. III-oji pamoka – muzika. Mokytojauja dvi Tomos. Abi drąsiai jaučiasi prieš klasę. Išdalinamos užduotys - reikia dainuoti. ,,Kodėl nėra liaudies dainų“? – skrieja replika iš klasės. Viena mokinių grupė pop grupės ,,Mango“ dainą ,,Raskila“ taip ekspromtu perkuria, kad suskamba graži dvejinė sutartinė.  Puiku.

  Eglė Zujūtė ir Laura Charbakaitė mokiniams paruošė kontrolinį darbą tema ,,Faktai apie mokyklą“. Šios dvi reiklios mokytojos spėjo darbus ir patikrinti, ir įvertinimus pasakyti, ir mokinius apdovanoti. Visiems smagu.

  Ir vėl dega klevai. Ir vėl mes iš naujo pasiryžę augti, tobulėti. Nelengva mus mokyti. Tai suprantame, bet viliamės, mūsų Mokytojai, kad tada, kai mus, Jūsų mokinius, pamatote daug įdomesnius, sumanesnius, visos nuoskaudos išgaruoja it rasa ryto saulei suspindus. {akgallery}

  Su Jūsų profesine švente, mūsų mielieji Mokytojai.

Toma Juodinskaitė

Mokinių tarybos narė