author footer link can be edited or disabled only in full version

2013–2014 m.m.

Netradicinė ugdymo diena

Birželio 2 dieną Balbieriškio pagrindinės mokyklos 6-9 klasių mokiniams pamokos vyko Balbieriškio kultūros ir laisvalaikio centre, kur visus maloniai sutiko kultūros ir laisvalaikio centro direktorė Neringa Garmuvienė. Šią netradicinę dieną mokiniai praleido su centre dirbančiais specialistas. Visi mokiniai turėjo išsitraukti spalvotus lapelius ir pagal tai buvo suskirstyti į grupes. Kiekviena grupelė dalyvavo 5 skirtingose pamokose. Viena pamoka vyko su šokių vadove Danguole Raulinaityte. Mokiniai mokėsi skirtingų šiuolaikinio šokio judesių.

Antroje pamokoje mokytoja  Daiva Alaveckienė visus pakvietė pasimokyti taiklumo ir orientacijos žaidžiant „Smiginį“. Šioje pamokoje buvo išrinkti du taikliausiai strėlytes mėtantys mokiniai - tai Ignė Kukankaitė ir  Gytis Majauskas. Kitoje pamokoje mokiniai mokėsi plaukų stilistikos gudrybių. Šiai pamokai vadovavo stilistė Roberta Petraškienė. Padėkas už gražiausiai ir tvarkingiausiai supintas kasas gavo du mokinai: Mantas Banevičius ir Olivija Tiauterytė. Ketvirtoji pamoka vyko muzikos klasėje su mokytoju Artūru Petraška.  Mokinai turėjo puikią galimybę dainuoti sakmbant gintarai. Penktoje pamokoje mokiniai parodė savo gebėjimus žaisdami stalo tenisą su Mindaugu Bartusevičiumi. Ir šioje pamokoje nebuvo apsieita be geriausių žaidėjų. Padėkos,  geriausiai žaidžiantiems stalo tenisą,  buvo įteiktos Ramintai Jodaugaitei ir Osvaldui Aliuliui.  {akgallery}

Netradicinė ugdymo diena paliko įspūdį tiek mokiniams, tiek pamokas stebėjusiems mokytojams. Už tai nuoširdžiai dėkojame Balbieriškio kultūros laisvalaikio centro darbuotojams ir direktorei Neringai Garmuvienei.  

Angų kalbos mokytoja Jurgita Barkauskienė