author footer link can be edited or disabled only in full version

2013–2014 m.m.

Kalėdiniai „Auksinės gulbės“ apdovanojimai

Gruodžio 20 d. rytą į mokyklą susirinko šventine nuotaika pasipuošę mokyklinio „kino“ kūrėjai į „Auksinės gulbės“ apdovanojimų ceremoniją. Tokią temą 5-10 klasių mokinių Kalėdinei eglutei išrinko Mokinių taryba: tai analogiška tema Lietuvoje organizuojamiems kino apdovanojimams, todėl klasės turėjo ruošis pristatyti pasirinkto filmo ar klipo vaidybinę interpretaciją. Visi konkurso dalyviai varžėsi dėl apdovanojimų, skiriamų labiausiai nusipelniusiems aktoriams, režisieriams ir kino meno specialistams. 

 

Nuo pat ryto mokiniai dirbo klasėse: repetavo, ruošė kostiumus, grimą ir pan. Norėdami sumažinti pasiruošimo jaudulį, džiugino vieni kitus dovanėlėmis. Didžiausias krūvis, suprantama, teko šventės organizatoriams – dešimtokams. Mat jie ne tik buvo šventės vedantieji, bet ir susirinkusius į apdovanojimų ceremoniją stebino netikėtomis užduotimis bei prizais.

Komisijos vertinimui buvo pateikti trys filmai ir vienas muzikinis klipas: „Puota miške“ (6 klasė), „Draugų Kalėdos“ (7 klasė), „Čiuožki“ (8 klasė), „Vienas mokykloje“ (9 klasė). Vertinimo komisijos nariai  nustatė, kad visi pasirodymai yra verti „Auksinės gulbės“ statulėlių. Su jomis kiekviena klasė buvo apdovanota ir saldžiaisiais prizais.

Mokyklos direktorius Stasys Valančius linkėjo gražių švenčių, prasmingai ir saugiai praleisti ilgai lauktas žiemos atostogas.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Neringa Zujienė