author footer link can be edited or disabled only in full version

2012–2013 m.m.

Tau, Mama!

Balbieriškyje, upių ir upelių šlaitams  pasipuošus žibuoklėmis, - mūsų  mokyklos mokinių bei miestelio mamos  ir močiutės  susirinko į šventę ,,Tau, mama‘‘.

Šiemet, kaip kasmet, nuoširdžiai bendradarbiaudami, nuotaikingą šventinę programą Motinos dienai paruošėme drauge su kultūros ir laisvalaikio centro darbuotojais.

Į šventę susirinkusias mamas, būsimas mamas  ir močiutes sveikino Balbieriškio pagrindinės mokyklos direktorius Stasys Valančius.{akgallery} Švelnumo kupinus  posmus  mamai deklamavo priešmokyklinio ugdymo grupės bei pradinių klasių vaikučiai. Jiems pasiruošti padėjo mokytojos Gražina Antanavičienė, Irena Petraškienė, Aldona Krilavičienė,  Ramutė Švedienė. 

Pradinių klasių mokinių tautinių šokių kolektyvas ,,Ringutis‘‘ džiugino smagiu šokiu.

Gražiausias dainas mamai dainavo Balbieriškio kultūros ir laisvalaikio centro, mokyklos atlikėjai, kuriuos šventei parengė meno vadovai Neringa Senavaitytė, Artūras Petraška, mokytojas Saulius Kondrotas.

Kūrybinių darbų parodą mamoms skyrė 5-10 klasių mokiniai su mokytoja Ona Žvirbliene.

Kultūros ir laisvalaikio centro salę papuošė mokytojos Jelenos Milaš sukurta kompozicija.

Mes, šventės ,,Tau, mama‘‘ organizatoriai, džiaugiamės,  jeigu bent dalele prisidėjome, kad Balbieriškyje gyvenančios mamos ir močiutės pasijustų  laimingos ir mylimos.

 

Direktoriaus pavaduotoja  ugdymui 

 Gražina Antanavičienė