author footer link can be edited or disabled only in full version

2012–2013 m.m.

Turnyras kovo 11 – ajai dienai paminėti

Š. m. kovo 12d. mūsų  mokykloje vyko vaikų futbolo turnyras kovo 11 d. paminėti. Varžybos vyko jaukioje ir šiltoje sporto salėje, kurios balkonas buvo pilnas žiūrovų, labiausiai palaikančių šeimininkų – Balbieriškio pagrindinės mokyklos komandą. Turnyre taip pat dalyvavo Birštono sporto centro ( tr. K. Joneliūnas ), Ąžuolo progimnazijos ( tr. K. Joneliūnas ) ir Prienų sporto centro ( tr. G. Budrikas ) komandos.

 

Varžybose netrūko emocijų ir atkaklios kovos. Turnyre pirmąją vietą iškovojo Ąžuolo komanda, kuri 6:2 nugalėjo Prienų KKSC, 6:4 nugalėjo Birštono SC ir 3:3 sužaidė su Balbieriškio komanda. Antrąją vietą iškovojo Balbieriškio komanda, kuri 4:1 nugalėjo Birštono SC ir 3:2 Prienų KKSC komandą. Treti turnyre liko Birštono SC, kurie 6:2 nugalėjo Prienų jaunuosius futbolininkus.

Varžybų nugalėtojai buvo apdovanoti taure, visi dalyviai padėkos raštais ir Labas papildymo kortelėmis.

Norisi pasidžiaugti Balbieriškio futbolo entuziastais, kuriuos be jokio atlygio treniruoja  su Vaidas Ručys ir Audrius Mitrulevičius. Vaikai renkasi vakarais, noriai sportuoja. Mokyklos direktorius Stasys Valančius sudaro sąlygas naudotis sporto sale. Planuojama, kad šis turnyras taps tradiciniu.

Turnyras suorganizuotas dėka Balbieriškio pagrindinės mokyklos ir šios mokyklos Kunigškių pagrindinio ugdymo skyriaus iniciatyva. Taip pat dėkojame naujienų portalui „Krašto vitrina“ ir Prienų rajono kūno kultūros ir sporto centrui.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

                                    Prienų r. Balbieriškio pagrindinės mokyklos

Kunigiškių pagrindinio ugdymo skyriaus

Kūno kultūros mokytojas

Gintaras Budrikas