author footer link can be edited or disabled only in full version

2012–2013 m.m.

Badmintonininkų sėkmė Lietuvos jaunių čempionate

Šių metų vasario 23-24 dienomis Klaipėdoje vyko Lietuvos jaunių U15 asmeninis čempionatas. Dalyvavo Klaipėdos, Kauno, Tauragės, Vilniaus, Kretingos, Šakių, Kelmės, Raseinių ir Balbieriškio badmintono klubo "Svajonė" 15-mečiai ir jaunesni žaidėjai. Balbieriškio klubą atstovavo 6 žaidėjai - mūsų mokyklos ir Prienų sporto cento badmintono grupės auklėtiniai. Buvo žaidžiama vyrų ir moterų vienetų, dvejetų ir mišrių dvejetų grupėse.

Žaidžiant vyrų vienetą 13 vietą iškovojo Rytis Bucevičius (šioje grupėje žaidė 41 žaidėjas). Moterų vienete Gerda Trakymaitė iškovojo 6 vietą, o Meda Kavaliauskaitė 9 vietą (šioje grupėje žaidė 26 žaidėjos). Mišriame dvejete Rytis Bucevičius - Gerda Trakymaitė iškovojo 5-tą , o Meda Kavaliauskaitė ir Eimantas Aliulis - 7 vietą.

Didžiausia sėkmė balbieriškiečius lydėjo žaidžiant moterų dvejetą. Gerda Trakymaitė ir Meda Kavaliauskaitė šiame Lietuvos čempionate iškovojo aukštą trečiąją vietą. Su labai stipriais varžovais šiame čempionate pagirtinai žaidė ir Dovilė Kuzmickaitė, bei Raminta Jodaugaitė. {akgallery}

Komandos vadovas R. Sidaravičius