author footer link can be edited or disabled only in full version

2012–2013 m.m.

Kalėdų belaukiant

Mokyklos V- X klasių mokiniai su auklėtojomis surengė Adventinę popietę ,,Kalėdų belaukiant‘‘.

Mokytojai, mokiniai,  tėveliai   susirinko į  išpuoštą salę. Tradiciškai, kaip kasmet, ją gražino IX-okai su auklėtoja Asta Marcinkevičiene. 

Švelnia Kalėdine melodija suskambo mokytojo Sauliaus Kondroto paruoštų mergaičių ansamblio balsai.

Mokiniai įnešdami eglės šakeles, kankorėžius, juosteles, obuolius, žvakutes sudėjo Advento vainiką, kuris simbolizavo kiekvieno iš mūsų pasidalijimą tikėjimu, meile, dovanomis bei šventės laukimu.

Popietėje dalyvavo ir mokinių kūrybos prasmingumu džiaugėsi Balbieriškio parapijos klebonas Remigijus Veprauskas.

Iš Advento susikaupimo akimirkų animacinių serialų veikėjai pakvietė į pasakų pasaulį.

 

Stebėdami VIII klasės mokinių kompoziciją apie  pingvinų gyvenimą supratome, kad jiems linksma ir šilta - ten, kur namai. V klasės mokiniai ,,atplaukė‘‘ piratų laivu ir mokė mus drąsiai mankštintis.  IX –okų smauglys,papūgos,beždžionė ir dramblys ugdė gebėjimą matuoti ilgį savaip. O X-os, VI-os ir VII-os klasės ,,senelė‘‘ savo klausytojus  kvietė švenčių proga nepamiršti, kad, Kalėdų senelis gali būti ,,vasaros nematęs‘‘. Nuoširdžiai  norint - galima rasti minčių ir būdų kaip pradžiuginti ir jį, ne tik gauti dovanų, bet ir patiems duoti.

Mokyklos direktorius Stasys Valančius pasveikino visus su Kalėdomis palinkėdamas gražių švenčių, ilgai lauktų, saugių  žiemos atostogų.

Na, o mokinių triūso nepamiršo įvertinti Kalėdų senelis, patikėdamas direktoriaus pavaduotojai ugdymui Gražinai Antanavičienei išdalinti klasėms saldžius prizus.

Norime padėkoti visiems, prisidėjusiems prie šios Netradicinio ugdymo dienos organizavimo,šventinės nuotaikos sukūrimo. Širdyse pajutome Kalėdų varpelio skambesį - to ir tikėjomės planuodami šią šventę.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Direktoriaus  pavaduotoja ugdymui Gražina